Kategorie

Navštívené produkty

Následujte nás na Facebooku

Šungit - Žába pro Peníze v domě

16-suf3

Nový produkt

Žába pro Peníze v domě, cca: 4,2x4x4 cm. Jeden z efektivních prostředků proti geopatogenních záření.

Více detailů

175 Kč s DPH

145 Kč bez DPH

Jednotková cena:
175 Kč s DPH za kus

Přidat do seznamu přání

13 Peníze v domě!

Robník, sedící na hromadě mincí - starodávné ztělesnění čínské víry.

Mluví se o tom: žil zloděj, který neúnavně okrade čestných lidí. On se stal nepředstavitelně bohatým a pak se mu Buddha objevil s výzvami a žádal vrátit všechny nečestné poklady skutečným majitelem. Zloděj zhruba proklel Buddhy a zmizel v jeskyni, kde si zachoval své bohatství. Pak se Buddha stal špatným zlodějům do ropucha a při každém zemětřesení začali vybuchnout poklady z úst.

Takže, s každým zvukem, ropucha vrátila některé z peněz! Podnikající čínští lidé začali přinášet do svého domu jako ropucha, jen vědí, že s jejich objevením se v domě prosperity a někdy bohatství, pokud člověk dokáže vydržet test. Koneckonců, bohatství - není pro každého, některé to nemyslivo zkorumpovat, všichni jsme s takovými případy seznámeni.
A prosperita s výskytem ropucha jistě přijde, stačí, abyste ji správně umístili do domu a věřili v jeho kouzelný cíl.
Kromě posvátného charakteru tohoto symbolu je na obrázku uveden následující důležitý moment - to je materiál, ze kterého je vytvořen.

SHUNGA je starobylý minerál, který ovlivňuje magnetické pole způsobem, který je pro člověka přátelský. V bytě, v kancelářích je poměrně časté těžké energetické prostředí kvůli přebytku domácích spotřebičů. Ale není třeba vyhazovat užitečnou pračku a mikrovlnnou troubu a vrátit se do doby kamenné, protože tam je schungit! "Uklidňuje" energetický šum, snižuje celkové napětí, "opravuje" energetické otvory.
Můžete se cítit chráněn a uvolněný v místě, kde se usadil šungit!

Další produkty ve stejné kategorii: (13)