Kategorie

Navštívené produkty

Následujte nás na Facebooku

Šungit - chytrá želva Zvětšit

Šungit - chytrá želva

16-suf4

Nový produkt

Chytrá želva ze šungitu, cca: 5x4x3 cm. Jeden z efektivních prostředků proti geopatogenních záření.

Více detailů

200 Kč s DPH

165 Kč bez DPH

Jednotková cena:
200 Kč s DPH za kus

Přidat do seznamu přání

15 Chytrá želva

Na obrázku světa východních národů je symbolem světového pořádku často želva. A je pochopitelné, proč v každém domě bylo pro ni čestné místo. Pokud není v rodině není jednota, je-li tam je nedostatečný respekt k práci druhých, v případě, že děti jsou neposlušní a netrpěliví, a rodiče jsou zoufalí a zmatení ve svých spisech - dům by měl vstoupit želvu a začít nový odpočítávání pro tuto rodinu.

 
Želva je známý symbol dlouhověkosti, stane se obzvláště důležitým v domě s staršími lidmi. Naše hrdinka dává sílu nemocným, a pokud se najednou dostanete do nemocnice, pak všemi prostředky uchopte malou postavu želvy s vámi. Podpoří vás v těžkých časech na stěnách jiných lidí.

V Číně není dům, ve kterém se nevyskytuje žádná želva, považována za bezpečnou, avšak není třeba ji přehánět. Ale pozor, želva - samotář od přírody, velká společnost svého vlastního druhu, by to neměl být šťastný, a jít hledat lepší místo, přičemž se s ním, a přinesl v dobrém domě s velkou pravděpodobností. Doporučuje se, aby se mladí lidé nacházeli v severní části domu, kde panuje vodní prvek a kde se nachází kariérní sektor. Moudrost ve věcech trvalosti při dosahování cílů, sílu ducha, pevnost v odporu rozhodnutích pod tlakem odpůrců - žádný obchodník a obchodní člověk nemůže žít bez těchto kvalit.

Materiál výroby je samozřejmě důležitý ve věci želvy v domě. Zjistili jsme, že je to dokonalé v každém ohledu.

 
SHUNGA - magický minerál, všechny postavičky z něj získají důležitost amuletu pro dům. Stará se o zdraví, ochranu před vnějšími vlivy, vymaže energetický šum generovaný ve vašich biopalivech. Ujistěte se, že v domě je vždy nějaký šungit, například ve formě elegantních ochranných Plastiků chytrá vědy Feng Shui.

Další produkty ve stejné kategorii: (13)